Auto centar NITRO-GT 11070 , Novi Beograd
Bežanijskih Ilegalaca 9 (Kod SUPA Bežanijska Kosa)
+381 (0)11 411 44 56 | Mob. +381 (0)63 234 209
 
 
O nama
Auto Centar NITRO-GT je ovlašceni servis za ugradnju autogasa remoniranih svetskih proizvodjaca auto-gas opreme, LOVATO, ZAVOLI, AC STAG, TOMASETTO, LANDI, LANDIRENZO, BRC, ATIKER, MIM GAS, VOLTRAN. Stedite kod nas, ugradite plin u Vas automobil svetski priznatom auto- gas tehnologijom. Ugradnja za sve vrste vozila, od osnovnih do vozila sa motorima najnovije generacije.

Ugradnju sistema radi visoko profesionalni tim koji je obucen i sertifikovan. Njihovim stalnim usavrsavanjem održavamo zavidan nivo kvaliteta usluga koje nudimo, na sta smo ponosni, a cemu moze posvedociti nekoliko hiljada zadovoljnih klijenata širom Srbije.

Ugradnjom štedite Vaš novac direktno i indirektno. Direktno time pošto je auto gas duplo jeftiniji od cene motornog benzina, a indirektno tako što se vek ulja, svecica i drugih delova u motoru, pa time i sam vek motora produžava za 30%. Kompletna oprema koja se ugraduje u našem servisu je od ORIGINALNIH proizvodjaca i po svim trenutno važecim najvišim svetskim standardima.

Važno je napomenuti da osim što je bitno da oprema bude po standardu, takode i ugradnja te opreme mora da tece po strogo utvrdjenim pravilima.

Vrlo je bitno spomenuti da je auto-gas ekološko gorivo, tako da emisije štetnih gasova prakticno nema.

Bice nam drago da se vidimo kod nas u servisu bez ikakve obaveze, možete nas nazvati,doci i dobiti sve informacije u vezi auto-gas sistema.
 
 
 
RADNO VREME
 
Radnim danima: od 09-17 h
Subotom: od 09-16 h
 
Lokacija