Auto centar NITRO-GT 11070 , Novi Beograd
Bežanijskih Ilegalaca 9 (Kod SUPA Bežanijska Kosa)
+381 (0)11 411 44 56 | Mob. +381 (0)63 234 209
 
 
Prepravke za reatest
PROVERITE ZASTO SMO NAJBOLJI,UKAŽITE NAM VAŠE POVEVERENJE !!!
 
PODNOŠENJE ZAHTEVA ZA PERIODIČAN PREGLED UREDJAJA ZA POGON VOZILA NA TNG.
Reatest ili periodični pregled se vrši na svakih 5 godina, ovde je ukratko šta treba pripremiti od “papirologije ” ali će se to sigurno promeniti kad se uvide problemi. Periodični pregled će sigurno ostati samo će se verovatno uprostiti postupak.
Periodični pregled se mora obaviti u roku koji ne može biti duži od pet godina, od dana izdavanja Uverenja o ispitivanju vozila, odnosno od dana izdavanja Potvrde o ispravnosti uređaja i opreme za pogon vozila na tečni naftni gas.
Vlasnik vozila ili lice koje on ovlasti podnosi zahtev za periodični pregled ugrađenog uređaja za pogon vozila na TNG kod ovlašćenog pravnog lica TABELA 1, u skladu sa zakonom.
 
Podnosilac zahteva uz zahtev prilaže:
 
  • podatke o vlasniku vozila (ime, prezime, vlasnika vozila, prebivalište/sedište- adresa,
  • dokumentaciju o vozilu,
  • dokumentaciju o opremi i delovima,
  • podatke o vozilu (marka i tip vozila, kao i osnovne tehničke karakteristike),
  • Uverenje o ispitivanju.
 
Nakon pregleda vozila ovlašćeno pravno lice, ukoliko su svi uređaji i oprema ispravni, izdaje Potvrdu o ispravnosti uređaja i opreme za pogon vozila na tečni naftni gas.   
 
U slučaju da vozilo ima ugrađene uređaje za pogon vozila na gas i kao takvo je homologovano prema odgovarajućim propisima, potrebno je da vlasnik, odnosno korisnik vozila poseduje potvrdu o saobraznosti (COC – Certificate of conformity izdat na osnovu evropske homologacije vozila u celini WVTA)u kojoj je upisana ta činjenica ili potvrdu da je isto proizvedeno i homologovano bez naknadnog prepravljanja, na kojoj će biti naveden  i datum proizvodnje vozila izdatu od strane ovlašćenog predstavnika proizvođača vozila za Republiku Srbiju.
 
Samo privredna društva navedena u tabeli 2 mogu izdati potvrdu da je vozilo proizvedeno i homologovano sa ugrađenim uređajima i opremom na gas bez naknadnog prepravljanja.
 
 
 
RADNO VREME
 
Radnim danima: od 09-17 h
Subotom: od 09-16 h
 
Lokacija